TECHNICAL SOLUTION nudi kompletna tehnička rešenja u oblasti klimatizacije, grejanja, ventilacije i automatske kontrole navedenih procesa. Da bi se obezbedilo da ugrađena visokokvalitetna oprema radi bez zastoja i sa optimalnim rezultatima posebnu pažnju treba posvetiti puštanju u rad i održavanju opreme u skladu sa uputstvima proizvođača opreme.

Za svu opremu iz prodajnog asortimana TECHNICAL SOLUTION obezbeđuje da puštanje u rad i servis obavlja kvalifikovano osoblje, obučeno i sertifikovano od strane proizvođača opreme.

Korisnici opreme uz obuku od strane stručnog osoblja dobijaju kompletna uputstva za pravilno korišćenje i održavanje opreme. I nakon isteka garantnog roka, TECHNICAL SOLUTION korisnicima obezbeđuje adekvatan servis i redovno održavanje opreme, uz originalne rezervne delove.

  • Puštanje u rad
  • Servis u garantnom roku
  • Redovno održavanje
  • Servis u van garantnom roku

KVALITET
SIGURNOST
GARANCIJA
PODRŠKA

O nama

Technical Solution posluje od 2007. godine i zapošljava iskusan tim od 10 diplomiranih inženjera mašinske i elektro struke. Technical Solution nudi kompletna tehnička rešenja u oblasti klimatizacije, grejanja, ventilacije i automatske kontrole termotehničkih instalacija.


Pozovite nas
(011) 655 89 55

Zrenjaninski put, 11000 Beograd

Temerinska 57, 21000 Novi Sad

Poslovni podaci